Våra tjänster

Din samarbetspartner

Vi har koll på er ekonomi

ENKELT Created by priyanka from the Noun Project

Vi förenklar & effektiviserar er ekonomi så att ni kan fokusera på det ni gör bäst – att driva ert företag.​

TRYGGT Created by BomSymbols from the Noun Project

Vi kan ekonomi! Vi hjälper dig att få kontroll över dina siffror och vi ansvarar för att allt blir gjort i rätt tid.

PERSONLIGT Created by Eucalyp from the Noun Project

Hos oss får du personlig rådgivning! Vi finns där för dig – vi arbetar hos dig eller så är vi ett samtal ifrån.

Rådgivning

Fördjupning kring er ekonomi

Vi hjälper företag att få kontroll över sin ekonomi!

Behöver du hjälp att förstå dina siffror och stöttning i din ekonomi så hjälper vi dig. Ibland kan det vara svårt att förstå alla termer, siffor, nyckeltal och regler som finns. Vi hjälper dig att förstå och få kontroll över ditt företag eller ditt projekt. Vi kan utbilda dig och/eller din personal så att hela företaget får en bättre förståelse.

Vi agerar som bollplank i alla era ekonomiska frågor och kan även ta fram underlag och analyser som hjälper er att ta rätt affärsmässiga beslut.

Vi effektiviserar era ekonomiska system

Hinner ni inte riktigt med? Vi hjälper företag att uppdatera och effektivisera sina system och rutiner.

Behöver du skapa en bättre struktur och ordning över dina processer och rutiner så hjälper vi till. Vi gör först en nulägesanalys för att se vilka områden som behöver förbättras eller förändras. Vi tar sen fram ett förslag på vilka åtgärder som behöver genomföras. Vi hjälper även till med att ta fram offerter och ha kontakten med leverantörerna.

Du väljer själv om vi ska hjälpa er att genomföra åtgärderna eller om vi ska stötta er personal i förändringsarbetet.

Bokföring & Redovisning

Bokslut & årsredovisning

Börjar ditt räkenskapsår närma sig sitt slut och du behöver hjälp med ditt bokslut? Vi hjälper företag med att göra årsbokslut och upprätta
årsredovisning. Vi hjälper även till med din deklaration.

Vi sammanställer din bokföring för året och tar fram ett bokslut med innehållande specifikationer och underlag som krävs enligt gällande lagar och rekommendationer. När bokslutet är klart hjälper vi er att skapa en årsredovisning som är ett slutresultat av ert bokslut och en offentlig handling. Vi kan även hjälpa er med att skapa ett protokoll till årsstämman samt skicka in alla handlingar till bolagsverket. Vi hjälper även till med inkomstdeklarationer och er preliminära deklaration.

Daglig ekonomisk överblick & utförande

JJ Samarbetspartner hjälper dig med hela eller delar av er ekonomiadministration i ditt företaget eller förening. Du väljer om det ska göras dagligen, veckovis eller månadsvis. Vi ser till att allt sköts korrekt och lämnas in i tid. Vi hjälper även till med att ta fram olika former av uppföljningar för att optimera din verksamhet. Ni väljer själv vilka delar vi ska hjälpa er med.

-Löpande bokföring
-Leverantörsreskontrahantering
-Faktura- och kundreskontrahantering
-Skattedeklarationer
-Lönetjänster

Projektekonomi

Ansökan & förberedelse inför ett projekt

JJ Samarbetspartner har flerårig erfarenhet från regionala och nationella projekt. Vi har arbetat med projekt hos Tillväxtverket, Jordbruksverket, Europeiska socialfonden och på regional nivå. Vi arbetar även med företag som har behov av extra stöd i större projekt med projektkalkyler och andra tjänster.

Behöver du hjälp med att ansöka om ett projekt? Vi hjälper dig hitta rätt finansiär, skapa en budget inför en ansökan och ger dig information om vad som är viktigt att tänka på. Vi hjälper dig hela vägen!

Genomföra & uppföljning projekt

Söker du efter en projektekonom?

JJ Samarbetspartner har flerårig erfarenhet från regionala och nationella projekt som projektekonom. Vi hjälper dig att genomföra och följa upp ert projekt. Vi sammanställer underlag, ser till att allt särredovisas och hanteras enligt aktörernas riktlinjer och regler. Vi har kontakten med aktörerna och gör ansökan om delutbetalningar.

Vi kan projektekonomi!

Kontakta oss

Munktell Science Park
Portgatan 3, 633 42 Eskilstuna

 

Telefon: 070-941 94 52
Epost: info@jjsamarbetspartner.se